Najgeniálnejší perník hotový rýchlosťou svetla…a zjedený rýchlosťou ešte rýchlejšou 🙂
Perník ako pavučinka
- Príprava: 40 min.
- Varenia: 25 min.
- Počet porcií: 20
Ingrediencie
400 g polohrubá múka
300 g práškový cukor
1 KL kopcom sóda bikarbóna
1 perník do pečiva
2 PL kakao
2 vajcia
2 dcl olej
1/2 l mlieko
3 PL slivkový džem
300 g práškový cukor
1 KL kopcom sóda bikarbóna
1 perník do pečiva
2 PL kakao
2 vajcia
2 dcl olej
1/2 l mlieko
3 PL slivkový džem
Postup prípravy
Všetky ingrediencie zmixujeme, vylejeme na múkou vysypaný a vymastený plech a pečieme pri 200 stupňoch cca 25-30 minút. Navrch potrieme ríbezľový džem a potrieme čokoládovou ganache.
Do cesta môžme pridať aj nasekanú čokoládu.