Autor receptu
Kucharocka.sk
Pstruh na pomaranči s mandľami
- Príprava: 30 min.
- Varenia: 20 min.
- Počet porcií: 1
Ingrediencie
200 g pstruha dúhového
100g červenej guinoa
1 hrsť mandlí
šťava z 1 pomaranča
soľ
korenie
100g červenej guinoa
1 hrsť mandlí
šťava z 1 pomaranča
soľ
korenie
Postup prípravy
Pstruha namarinujeme v oleji, pomarančovej šťave, soli a čiernom korení min 30 minút.
Ošmahneme na rozpálenej panvici s kokosovým olejom. Keď je pstruh takmer hotový, prihodíme plátky mandlí, aby sa opiekli dozlatista.
Podlejeme zvyškom marinády a necháme chvíľu zredukovať.
Zatiaľ uvaríme červenú guinou v slanej vode, cca 15 min.
Potom si už len pochutíme na letnom obedíku.