Vzdať sa príloh môže byť ťažké. Ale zaujímavé servírovanie a správne nakombinovanie bielkovín a vlákniny dokážu človeka skvelo zasýtiť.

Vzdať sa príloh môže byť ťažké. Ale zaujímavé servírovanie a správne nakombinovanie bielkovín a vlákniny dokážu človeka skvelo zasýtiť.
Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky a necháme ich marinovať v marináde aspoň 15 minú. Marinádu pripravíme zmiešaním citrónovej šťavy, olivového oleja, soli a korenia. Potom kuracie prsia opražíme na rozpálenej panvici a na záver posypeme sezamovými semienkami.
Listy šalátu opatrne oddelíme a pripravíme ich ako misky. Poukladáme naň na prúžky nakrájanú zeleninu. Môžeme použiť akúkoľvek máme radi a pokojne môžeme pridať aj syr, či artičoky. Na kúsky zeleniny poukladáme kuracie prsia.
Suroviny na omáčku zmiešame a dochutíme sójovou omáčkou, soľou a korením.
Skvelé jedlo na jedenie rukami, pred každým sústom si ho vždy namočme do omáčky.
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.