Pri tomto rýchle jedle môžete experimentovať so surovinami. Môžete ich aj rôzne vrstviť , či napichať na špáradlo.
Hlavne nezabudnite, že v jednoduchosti je krása ღ

Pri tomto rýchle jedle môžete experimentovať so surovinami. Môžete ich aj rôzne vrstviť , či napichať na špáradlo.
Hlavne nezabudnite, že v jednoduchosti je krása ღ
Uhorku nakrájame na kolieska o hrúbke približne 3-4 mm. Môžeme ju aj ozdobne "naškriabať" vidličkou, aby vznikli ryhy, ktoré budú pekne vyzerať, keď ju nakrájame.
Tuniaka zleje zo šťavy a primiešame do neho na jemno nakrájanú červenú a zelenú papriku. Primiešame aj nastrúhaný tvrdý syr. Dochutíme soľou a mletým korením.
Polovicu koliesok uhorky natrieme tuniakovou zmesou a druhou polovicou koliesok prikryjeme. Podávame k vínku, alebo ako predjedlo.
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.