Uhorkové jednohubky

Pri tomto rýchle jedle môžete experimentovať so surovinami. Môžete ich aj rôzne vrstviť , či napichať na špáradlo.
Hlavne nezabudnite, že v jednoduchosti je krása ღ

Ingrediencie

1 šalátová uhorka
150 g tuniaka vo vlastnej šťave
1/2 červenej papriky
1/2 zelenej papriky
50 g nastrúhaného tvrdého syra
pár lístkov bazalky
soľ, mleté čierne korenie

Postup prípravy

Uhorku nakrájame na kolieska o hrúbke približne 3-4 mm. Môžeme ju aj ozdobne "naškriabať" vidličkou, aby vznikli ryhy, ktoré budú pekne vyzerať, keď ju nakrájame.

Tuniaka zleje zo šťavy a primiešame do neho na jemno nakrájanú červenú a zelenú papriku. Primiešame aj nastrúhaný tvrdý syr. Dochutíme soľou a mletým korením.

Polovicu koliesok uhorky natrieme tuniakovou zmesou a druhou polovicou koliesok prikryjeme. Podávame k vínku, alebo ako predjedlo.

Podobné recepty

Brusnicový veniec

Mandľové krokantky

Rýchly falošný krémeš

Mrkvový koláč s tvarohovým krémom