Farfalle s údeným lososom

Lahodné, ľahké cestoviny, ktoré rýchlo pripravíte do práce aj ráno medzi umytím zubov a očesaním sa.

Ingrediencie

250 g farfalle
200 g údený losos
200 g ricotty
soľ, mleté čierne korenie, pažitka

Postup prípravy

Cestoviny uvaríme v slanej vode podľa návodu, aby boli al dente. Kým sa cestoviny varia, ochutíme ricottu soľou, mletým korením. Lososa natrháme na menšie kúsky. Pažítku nasekáme na drobno.

Keď sú cestoviny hotové, zlejeme ich a zmiešame s lososom. Naložíme na tanier a posypeme kúskami ochutenej ricotty. Na záver posypeme nasekanou pažítkou.

TIP: namiesto ricotty, môžeme použiť aj cottage cheese.

Podobné recepty

Brusnicový veniec

Mandľové krokantky

Rýchly falošný krémeš

Mrkvový koláč s tvarohovým krémom