Ľahké letné cestoviny vhodné ako rýchla večera.
Autor receptu
Kucharocka.sk
Šampiňónové fusilli
- Príprava: 10 min.
- Varenia: 15 min.
- Počet porcií: 1
Ingrediencie
2 hrste fusilli
2 hrste nakrájaných šampiňónov
1 menšia cibuľa
1 strúčik cesnaku
1 cottage cheese
soľ, mleté čierne korenie, mleté čili
2 hrste nakrájaných šampiňónov
1 menšia cibuľa
1 strúčik cesnaku
1 cottage cheese
soľ, mleté čierne korenie, mleté čili
Postup prípravy
Cestoviny uvaríme podľa návodu v slanej vode. Ja ich zvyknem vypnúť o pár minút skôr a nechám ich ešte 2 minútky vo vode, kým nie sú al dente.
Cibuľu nakrájame na drobno a podusíme na oleji. Pridáme na plátky nakrájaný cesnak a keď začne rozvoniavať pridáme nakrájané šampiňóny a podusíme ich asi tak 3 minútky. Potom šampiňóny dochutíme soľou, korením a čili.
Šampiňónovú zmes zmiešame s cestovinami, dáme do taniera a na vrch pridáme cottage cheese. Dozdobíme natrhaným tymianom a podávame.