Rýchle raňajky z lístkového cesta plné orechovej a medovej chuti.

Rýchle raňajky z lístkového cesta plné orechovej a medovej chuti.
Ak máme už vyvaľkané cesto, stačí ho nakrájať na ľubovoľný tvar a veľkosť. Potom každý kúsok jemne natrieme polevou, ktorú sme získali zmiešaním medu, citrónovej šťavy a škrobu. Nedávame jej však veľa. Následne nasypeme orechy. Môžeme ich nechať v celku, alebo na hrubo nasekáme. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 230 °C približne na 10 minút. Potom koláčiky vyberieme a potrieme polevou aj orechy a vrátime do rúry na 2 minútky. potom už len vyberieme z rúry a necháme vychladnúť pred podávaním. Chutia skvelo s kávou, čajom, či len tak ako pohostenie pre návštevu alebo na raňajky.
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.