Autor receptu
Kucharocka.sk
Plnené bravčové rezne
- Príprava: 15 min.
- Varenia: 20 min.
- Počet porcií: 4
Ingrediencie
400 g bravčového stehna
1 fľaška sušených paradajok v oleji (cca 200g)
100 g údeného tvrdého syra, najlepšie takého, ktorý sa veľmi neroztečie.
3 PL hladkej múky
4 PL strúhanky
4PL masti
1 vajce
soľ
1 fľaška sušených paradajok v oleji (cca 200g)
100 g údeného tvrdého syra, najlepšie takého, ktorý sa veľmi neroztečie.
3 PL hladkej múky
4 PL strúhanky
4PL masti
1 vajce
soľ
Postup prípravy
Hrubšie bravčové rezne naklepeme a osolíme.
S ostrým nožom spravíme do rezna vrecko, do ktorého vložíme sušené paradajky a plátok syra.
Rezne obalíme najskôr v múke, potom v rozšľahanom vajíčku a nakoniec v strúhanke.
Rezne opečieme z oboch strán doružova.
Podávame s varenými zemiakmi, alebo ryžou.