Hovädzie s basmati ryžou
Pikantné mäso s chuťou ázijskej kuchyne.
Hovädzie s basmati ryžou Read More »
Pikantné mäso s chuťou ázijskej kuchyne.
Hovädzie s basmati ryžou Read More »
Obľúbené snehové pusinky sú obľúbený dezert vhodný nielen na Vianoce a na Veľkú noc.
Jemné a vláčne sušienky ku kávičke, či len tak na maškrtenie.
Citrónovo-maslové sušienky Read More »
Kandizovaný zázvor sa varí v cukrovom sirupe a potom sa nechá vyschnúť. Zdravotné výhody zázvoru sú však stále zachované.
Kandinzovaný zázvor Read More »
Jednoduché, chutné jedlo, ktoré chutí veľkým aj malým.
Pučené zemiaky s kyslou kapustou Read More »
Kostičky svätých sa piekli na sviatok Všetkých svätých. Kedysi sa pieklo s klasického kysnutého cesta ako pečivo, či chlieb. Náš recept je z jogurtového cesta, ale je rovnako chutný. Môžete ho dochutiť na sladko, či prifarbiť na fialovo z prášku ovocia Acai, aby mali deti radosť.
Na sviatok Spomienka zosnulých (2.novembra) sa zvyklo piecť štvorhranné pečivo plnené makom alebo džemom nazývané „dušičky“. Obdarovávali sa ním žobráci a chudobní ľudia pri kostole či cintoríne. Cesto bolo celkom obyčajné zarobené z mlieka a obyčajnej tmavej múky. Ale pozor, pre pánov sa pieklo zo svetlej múky. Náš recept je vylepšený tvarohom, tak si určite
Dušičky plnené koláčiky Read More »
Priprav si to správne pohostenie na Halloween! Veď aj keď je zdravé, deti ho ocenia!
Zdravý strašidelný snack Read More »