Takto uvarená ryža nikdy nechutila lepšie. Ako na to?

Veľa gazdiniek bojuje s receptami ako správne uvariť ryžu a nerozvariť ju. Každý má svoj overený recept. My vám ponúkneme pár receptov, ktoré sme si vyskúšali a páčili sa nám. Ryža ako ju varili ešte naše mamy Rozohrejeme rúru na 200 stupňov a do jenskeho skla pridáme 3 PL oleja. Vložíme nadrobno nakrájanú cibuľu a […]

Takto uvarená ryža nikdy nechutila lepšie. Ako na to? Read More »

Objavte netradičné recepty s čokoládou

V našej krajine čokoláda predstavuje sladkú chuť. Pečieme s ňou koláče, pridávame ju do plnky, robíme si z nej bonbóny. V obchode ju kúpime ako horkú, mliečnu, či bielu aj keď tá posledná nemá nič spoločné s pravou čokoládou. Mnohí sa pozastavia and tabličkou čokolády s korením alebo s čili papričkami. Základná chuť čokolády však

Objavte netradičné recepty s čokoládou Read More »

Obed zo zbytkov, alebo „čo kuchyňa dala“

Priznajte sa, koľkokrát sa vám stalo, že sa vám nahromadili víkendové zbytky? Niekedy stačí aj menšie posedenie s priateľmi, či s rodinou a zrazu sa pozeráme na kopec rozdielnych hromadiek jedla a nevieme čo s nimi. Zapečená zelenina, kuskus, hranolky… Netreba nič vyhadzovať, či zamraziť. Najlepšie je prirpaviť si hostinu „čo kuchyňa dala“. Stačí prirobiť zopár drobných a rýchlych jedál a môžeme

Obed zo zbytkov, alebo „čo kuchyňa dala“ Read More »

Ako veľmi je AVOKÁDO zdravé?

Obsahuje obrovské množstvo prospešných látok pre naše telo. Najviac živín sa nachádza tesne pod šupkou, preto vždy poriadne vyškriabte každý kúsok avokáda . Kombináciou so zeleninou docielite lepšie vstrebávanie živín (až o 400%), najmä vitamínov rozpustných v tukoch (betakarotén). AVOKÁDO nám prináša samé BENEFITY pre zdravie: vitamín K až 36% dennej odporúčanej dávky v 1

Ako veľmi je AVOKÁDO zdravé? Read More »