![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2024/03/Brusnicovy-veniec-300x225.jpg)
Autor receptu
Kucharocka.sk
![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2021/03/avokadova-zmrzlina-1024x724.png)
Avokádová zmrzlina
- Príprava: 10 min.
- Varenia: 10 min.
Ingrediencie
4 väčšie avokáda
1 banán
125 g ricotty
2 PL medu alebo brezového cukru
1 PL šťava z citrónu
1 banán
125 g ricotty
2 PL medu alebo brezového cukru
1 PL šťava z citrónu
Postup prípravy
Avokádo a banán očistíme a dáme do mixéru. Pridáme ricottu, med alebo cukor a šťavu z citrónu a dobre premixujeme do hladka. Ochutnáme a dochutíme podľa našej chuti. Zmes dáme do nádobky a odložíme do mrazničky aspoň na 6 hodín, ideálne cez noc, alebo na pol dňa.