Autor receptu
Kucharocka.sk
Bravčové rebierko v alobale
- Príprava: 60 min.
- Varenia: 50 min.
- Počet porcií: 3
Ingrediencie
600 g bravčových rebierok
2 lyžice oleja
1 cibuľa
Soľ, mleté čierne korenie, kajenské korenie, grilovacie korenie, horčica
2 lyžice oleja
1 cibuľa
Soľ, mleté čierne korenie, kajenské korenie, grilovacie korenie, horčica
Postup prípravy
Rebierka umyjeme a osušíme. Z oleja, horčice, soli a korenia spravíme marinádu a potrieme ňou mäso. Ideálne nechať odstáť cez noc, ale ak nemáme toľko času, tak aspoň hodinku.
Cibuľu nakrájame na jemné mesiačiky a posypeme ňou rebierka a celé zabalíme do alobalu.
Dáme do plechu a pečieme vo vyhriatej rúre na 220 stupňov približne 40 – 50 minút.
Podávame s opekanými zemiakmi, alebo s chlebom.
Niekto má rád k nemu baranie roky, alebo rôzne omáčky. Rebierka sú však chutné aj so šalátom coleslaw, recept nájdete TU.