Broskyňovo pudingový dezert, ktorý poľahky pripraví aj začiatočník.

Broskyňovo pudingový dezert, ktorý poľahky pripraví aj začiatočník.
Ovsené vločky môžeme rozmixovať, alebo ich celé zmiešame s rozdrvenými orechami. Zalejeme roztopeným kokosovým olejom a medom. Dobre premiešame. ak sa nám zdá zmes suchá, tak pridáme ešte trocha oleja. Natlačíme do papierových alebo silikónových košíčkov asi na výšku 5 mm a necháme stuhnúť v chladničke.
Z práškového pudingu, mlieka a cukru uvaríme puding podľa návodu. Mal by byť hustejší a necháme ho vychladnúť. 2 Broskyne zbavíme šupky a kôstky a rozmixujeme na kašu. Primiešame do vychladnutého pudingu. Želatínu namočíme a necháme napučať. Jemne prihrejeme a vmiešame do pudingovej zmesi.
Pudingovú zmes navrstvíme na stuhnutý korpus v košíčkoch a dáme chladiť do chladničky. Zvyšné broskyne nakrájame na plátky a tortičky nimi ozdobíme.
TIP: Plátky broskýň, môžme zapichnúť do tortičky, kým ešte úplne nestuhla, len musíme vystihnúť správny čas, pudingová zmes rýchlo tuhne.
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.