Čierno-biele palacinky

Ingrediencie

1/2 hrnčeka kokosovej múky
1/2 hrnčeka mandľovej múky
3 PL tapiokovej múky
3 vajcia
3 dcl mandľového mlieka
1 PL brezového cukru
2 PL holandské kakao

Postup prípravy

Zmiešame všetky suroviny a cesto rozdelíme na dve časti.

Cesto bude trocha hustejšie ako keď robíme palacinky z klasickej múky, skôr ako lievancové, ale to je v poriadku.

Jednu časť necháme bielu a druhú ochutíme kakaom.

Rozpálime panvicu , potrieme kokosovým olejom a pečieme palacinky.

Po upečení plníme biele palacinky čokoládovou nátierkou a kakaové palacinky marhuľovým džemom.

Podobné recepty

Brusnicový veniec

Mandľové krokantky

Rýchly falošný krémeš

Mrkvový koláč s tvarohovým krémom