Takto môžete pripraviť aj zeler, či baklažán.

Takto môžete pripraviť aj zeler, či baklažán.
V miske zmiešame kyslú smotanu, vajcia, pretlačený cesnak, soľ a korenie. Všetko dobre premiešame vidličkou. Potom pridáme múku podľa potreby, aby vzniklo hladké cestíčko bez hrudiek.
Cuketu nakrájame na krúžky s hrúbkou asi 8 mm. Cuketu mierne osolíme na oboch stranách. Koliesko cukety najskôr obalíme v troche hladkej múky,a potom ho ponoríme do cestíčka. Potom hneď smažíme v rozpálenom ohni v panvici z oboch strán do zlatista
Hotovú cuketu necháme odtiecť z oleja na papierový obrúsok. Cuketové kolieska podávame s kyslou smotanou ochutenou podľa vašej chuti.
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.