Domáci čokoládový nanuk

Nebojte sa experimentovať, použite ovocie, ktoré máte radi.
Ak chcete nanuky namočiť do čokolády, nebojte sa kombinovať bielu, mliečnu a horkú čokoládu.
Nanuky najlepšie zamrnú cez noc, ale ak sa vám nechce čakať, tak im stačí aj 2 – 3 hodiny v mrazničke. Samozrejme záeží aj na tom, ako vám mraznička mrazí, niekomu stačí aj len hodina.

Ingrediencie

200 g čokolády (horká alebo mliečna)
400 ml kokosového mlieka
1 PL kokosový olej

Postup prípravy

Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli spolu s kokosovým olejom. Vmiešame kokosové mlieko a nalejeme do formičiek na nanuky. Necháme zamraziť a papáme.

Podobné recepty

Brusnicový veniec

Mandľové krokantky

Rýchly falošný krémeš

Mrkvový koláč s tvarohovým krémom