Nebojte sa experimentovať, použite ovocie, ktoré máte radi.
Ak chcete nanuky namočiť do čokolády, nebojte sa kombinovať bielu, mliečnu a horkú čokoládu.
Nanuky najlepšie zamrnú cez noc, ale ak sa vám nechce čakať, tak im stačí aj 2 – 3 hodiny v mrazničke. Samozrejme záeží aj na tom, ako vám mraznička mrazí, niekomu stačí aj len hodina.
Autor receptu
Kucharocka.sk
Domáci jahodovo malinový nanuk
- Príprava: 15 min.
Ingrediencie
200 g jahôd
200 g malín
1 PL medu
šťava z citrónu
200 g malín
1 PL medu
šťava z citrónu
Postup prípravy
Maliny a jahody rozmixujeme. Ak vám prekážajú zrniečka, môžete zmes prepasírovať cez sitko. Dochutíme medom a pár kvapkami citrónovej šťavy a necháme zamrznúť v chladničke. Toto je klasický sorbet, môžete použiť na akékoľvek šťavnaté ovocie.