![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2024/03/Brusnicovy-veniec-300x225.jpg)
Autor receptu
Kucharocka.sk
![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2021/01/Francuzsky-toust-1024x724.png)
Francúzsky toust
- Príprava: 5 min.
- Varenia: 15 min.
- Počet porcií: 2
Ingrediencie
2 vajcia
1/3 šálky mlieka
1/4 čajovej lyžičky mletej škorice
4 tousty
Práškový cukor
maslo,med alebo javorový sirup, lesné ovocie
1/3 šálky mlieka
1/4 čajovej lyžičky mletej škorice
4 tousty
Práškový cukor
maslo,med alebo javorový sirup, lesné ovocie
Postup prípravy
V miske rozmiešame s vidličkou vajcia a mlieko. Na miernom ohni roztopíme trochu masla a opečieme namočené tousty. Toasty otáčame, až keď je chlieb mierne hnedý. Na záver posypte práškovým cukrom a podávajte teplý so sirupom a lesným ovocím.