Horúca biela čokoláda

Biela čokoláda technicky nie je čokoláda, ale jej originálna chuť nás stále láka. Sú dni, kedy nám jednoducho spraví radosť aj len jeden kúsok z nej.
Môžete pridať vaječný alebo kokosový likér a máte lahodný nápoj po prechádzke v sychravom počasí.

Ingrediencie

100 g biela čokoláda
200 ml mlieko
50 ml smotana na šľahanie
štipka mletého kardamonu

Postup prípravy

Mlieko so smotanou necháme zovrieť a odstavíme z ohňa. Pridáme nalámanú bielu čokoládu a miešame kým sa neroztopí. Cukor nemusíme pridávať v samotnej čokoláde je ho dosť. Ale ak vám chýba, pokojne si horúcu čokoládu doslaďte. Aby vynikla jej chuť zamiešajte štipku mletého kardamonu.

Podobné recepty

Chlebové pletence s párkom

Jednoduché keksíky

Buchtičky Tangzhong

Piškót vo vodnom kúpeli