Ľadové hrozno, opité Gin Spritzom, skvelý snack na oslavu, či večerné posedenie.
![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2024/03/Brusnicovy-veniec-300x225.jpg)
Ľadové hrozno, opité Gin Spritzom, skvelý snack na oslavu, či večerné posedenie.
Hozno oberieme, umyjeme a poprepichujeme špáradlom, aby sa ľahšie napilo.
Do zapekacej misky nalejeme prosecco a gin. Namočíme hrozno, malo by byť celé potopené. Prikryté odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny. Čím dlhšie bude hrozno namočené, tým viac bude opité.
Asi hodinu pred podávaním hrozno vyberieme z kúpeľa a vložíme ho do cukru, aby sme ho obalili a vyzeralo ako zamrznuté. Následne ho dáme na hodinku do mrazničky. Podávame k vínu, proseccu, či miešaným nápojom.
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.