Omeleta alebo frittata, na tom nezáleží. Jedlo plné zeleniny a pečie sa v plechu v rúre, bez vyprážania.
![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2024/03/Brusnicovy-veniec-300x225.jpg)
Omeleta alebo frittata, na tom nezáleží. Jedlo plné zeleniny a pečie sa v plechu v rúre, bez vyprážania.
Karfiol uvaríme v slanej vode do mäkka. Scedíme ho a rozmačkáme. Prisypeme mrazený hrášok a mäsko, ktoré sme našli v chladničke. Zalejeme rozmiešanými vajíčkami s feta syrom, premiešame. Dochutíme soľou a korením. Môžeme pridať bylinky - tymián, bazalka, oregáno...
Pečieme vo vyhriatej rúre na 200°C najskôr celkom na spodu asi 10 - 15 minút, potom ďalších 5 - 10 minút pod grilom. Podávame s čerstvou zeleninou.
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.