Nepečené bonbóny s lahodou tekutou plnkou s chuťou vaječného koňaku.
![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2024/03/Brusnicovy-veniec-300x225.jpg)
Nepečené bonbóny s lahodou tekutou plnkou s chuťou vaječného koňaku.
Datle, mandle a kekse dáme do mixéra a rozmixujeme. Pridáme mletú škoricu a roztopené maslo a zmiešame. Do formičiek natlačíme vláčnu zmes a uprostred spravíme dierkou koncom varešky.
Nad vodným kúpeľom roztopíme bielu čokoládu s maslom a pridáme vaječný koňak. Dobre premiešame a naplníme korpus. Dáme do mrazničky minimálne na 30 minút.
Nad vodným kúpeľom roztopíme horkú čokoládu s maslom. Vyberieme naplnené kocky z formičiek a obalíme ich v čokoláde. Necháme ich stuhnúť a podávame. Ak potrebujeme, aby stuhli rýchlejšie, dáme ich na pol hodinu do mrazničky.
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.