![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2024/03/Brusnicovy-veniec-300x225.jpg)
Autor receptu
Kucharocka.sk
![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2020/12/Pecene-masko-na-palicke-1024x724.png)
Pečené mäsko na paličke
- Príprava: 15 min.
- Varenia: 50 min.
- Počet porcií: 4
Ingrediencie
4 ks stehien
1 PL olej
mletá červená paprika
korenie na pečené kura
mleté čierne korenie, soľ
2 PL maslo
2 dl vývaru
1 PL olej
mletá červená paprika
korenie na pečené kura
mleté čierne korenie, soľ
2 PL maslo
2 dl vývaru
Postup prípravy
Stehienka umyjeme a osušíme. Okoreníme a osolíme. Na každé dáme polovicu polievkovej lyžice masla a podlejeme vývarom.
Pekáč prekryjeme alobalom a dáme do vyhriatej rúry na 200 stupňov.
Po 40 minútach alobal odstránime a necháme opiecť kožu na stehnách do zlatista.
Podávame s pečenými zemiakmi alebo ryžou.