![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2024/03/Brusnicovy-veniec-300x225.jpg)
Autor receptu
Kucharocka.sk
![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2020/12/Pecenova-natierka-1024x724.png)
Pečeňová nátierka
- Príprava: 15 min.
- Varenia: 20 min.
Ingrediencie
100 g kuracej pečene
2 lyžice bravčovej masti
1 cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
2 lyžice bravčovej masti
1 cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
Postup prípravy
Cibuľu nasekáme nadrobno a speníme na rozohriatej masti, len na 1 lyžici.
Pridáme kuraciu pečeň a opražíme.
Necháme vychladnúť a rozomelieme.
Pridáme zvyšnú masť a dáme schladiť do chladničky.