![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2024/03/Brusnicovy-veniec-300x225.jpg)
Autor receptu
Kucharocka.sk
![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2021/03/ryzova-kasa-1-1024x799.jpg)
Ryžová kaša s karamelovým ovocím
- Príprava: 10 min.
- Varenia: 5 min.
- Počet porcií: 1
Ingrediencie
250 ml mlieka
½ hrnčeka ryžovej kaše Nomina
1 PL medu
1 PL kokosový cukor
½ jablka
1 figa
½ ČL kokosového oleja
½ hrnčeka ryžovej kaše Nomina
1 PL medu
1 PL kokosový cukor
½ jablka
1 figa
½ ČL kokosového oleja
Postup prípravy
Dáme mlieko zohrievať a postupne prisypávame ryžovú kašu. Treba dať pozor ako pri každej kaši, ako chladne, tak hustne. Vylejeme do taniera a pripravíme si na drobno nakrájanú polovicu jablka a na osminky nakrájanú figu.
Na panvičke si zohrejeme kokosový olej s kokosovým cukrom. Keď sa začne cukor karamelizovať prihodíme do panvičky ovocie a zalejeme lyžicou medu. Krátko premiešame, len nech sa med zahreje a vylejeme na ryžovú kašu.