Šampiňónové fusilli

Ľahké letné cestoviny vhodné ako rýchla večera.

Ingrediencie

2 hrste fusilli
2 hrste nakrájaných šampiňónov
1 menšia cibuľa
1 strúčik cesnaku
1 cottage cheese
soľ, mleté čierne korenie, mleté čili

Postup prípravy

Cestoviny uvaríme podľa návodu v slanej vode. Ja ich zvyknem vypnúť o pár minút skôr a nechám ich ešte 2 minútky vo vode, kým nie sú al dente.

Cibuľu nakrájame na drobno a podusíme na oleji. Pridáme na plátky nakrájaný cesnak a keď začne rozvoniavať pridáme nakrájané šampiňóny a podusíme ich asi tak 3 minútky. Potom šampiňóny dochutíme soľou, korením a čili.

Šampiňónovú zmes zmiešame s cestovinami, dáme do taniera a na vrch pridáme cottage cheese. Dozdobíme natrhaným tymianom a podávame.

Podobné recepty

Brusnicový veniec

Mandľové krokantky

Rýchly falošný krémeš

Mrkvový koláč s tvarohovým krémom