Veľmi chutná, výdatná polievka, ktorú pripravíte za chvíľku.

Veľmi chutná, výdatná polievka, ktorú pripravíte za chvíľku.
Vývar a pastu zmiešame v hrnci a necháme prejsť varom. Po 3 minútkach pridáme na kúsky nakrájané cukety a na plátky nakrájaný fenikel a olivy. Povaríme ďalšie 2 minúty.
Ryby umyjeme a osušíme. Nakrájame asi na 4 cm kúsky a pridáme do polievky. Povaríme cca 3 minútky, kým nie je ryba uvarená. Varíme na miernom ohni a nemiešame príliš často. Inak sa ryba rozpadne na malé kúsky a v polievke sa "stratí". Keď je ryba uvarená, pridáme bylinky, ktoré máme radi. Bazalku, petržlenovú vňať, zelerovú vňať, ale m§žeme aj feniklovú vňať, či čerstvý tymián.
Pred podávaním vmiešame pikantnú čili pastu, množstvo podľa chuti.
TIP 1: Pripravte si Základnú paradajkovú omáčku podľa nášho receptu a pokojne si ju aj zamrazte na zimu. TIP 2: Ak ste pridali príliš čili, "ochlaďte" polievku lyžicou kyslej smotany ridanej už priamo na tanier. ㋡
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.