Cestoviny do ruky pre malých maškrtníkov. Skvelé aj na desiatu, či na dlhú cestu.
![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2024/03/Brusnicovy-veniec-300x225.jpg)
Cestoviny do ruky pre malých maškrtníkov. Skvelé aj na desiatu, či na dlhú cestu.
Cestoviny uvaríme al dente v slanej vode podľa návodu, cca 10 minút. Zlejeme a hneď schladíme studenou vodou.
Tortiglioni napicháme na špajdle, vyšlo nám 8 dlhých špajdlí, na každej približne 12 kúskov. Potrieme kečupom. (Kečup dáme do pohárika acestoviny potierame štetcom). Syr rozmixujeme spoločne s kusom údeného mäsa alebo šunky a posypeme touto zmesou tortiglioni potreté kečupom.
Necháme zapiecť v rúre na 150 °C približne 5 - 10 minút. Stačí aby sa syr roztiekol, potom môžeme naše "paličky" vybrať z rúre. Najlepšie sú ete teplé, keď je syr ťahavý, ale sú chutné aj studené.
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.