Cestoviny do ruky pre malých maškrtníkov. Skvelé aj na desiatu, či na dlhú cestu.

Cestoviny do ruky pre malých maškrtníkov. Skvelé aj na desiatu, či na dlhú cestu.
Cestoviny uvaríme al dente v slanej vode podľa návodu, cca 10 minút. Zlejeme a hneď schladíme studenou vodou.
Tortiglioni napicháme na špajdle, vyšlo nám 8 dlhých špajdlí, na každej približne 12 kúskov. Potrieme kečupom. (Kečup dáme do pohárika acestoviny potierame štetcom). Syr rozmixujeme spoločne s kusom údeného mäsa alebo šunky a posypeme touto zmesou tortiglioni potreté kečupom.
Necháme zapiecť v rúre na 150 °C približne 5 - 10 minút. Stačí aby sa syr roztiekol, potom môžeme naše "paličky" vybrať z rúre. Najlepšie sú ete teplé, keď je syr ťahavý, ale sú chutné aj studené.
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.