Focaccia
Talianska chlebová placka ozdobená ako obrázok. Na ozdobu sa najčastejšie používajú: papriky, paradajky, olivy, červená a biela cibuľa, pažitka, rukola, bazalkové listy, tymián. Ale môžeš použiť aj jedlé kvetiny.
Talianska chlebová placka ozdobená ako obrázok. Na ozdobu sa najčastejšie používajú: papriky, paradajky, olivy, červená a biela cibuľa, pažitka, rukola, bazalkové listy, tymián. Ale môžeš použiť aj jedlé kvetiny.
Toto čokoládové pohladkanie pripraví naozaj každý. Netreba k tomu ani kuchárske umenie, ani cit pre ozdobenie.
Čokoládovo pomarančový dezert Read More »
Jednoduchý nepečený dezert s chuťou citrónu a kivi.
Tvarohový kivi dezert Read More »
Milovníci čokolády sa určite potešia. Plnka je z čokolády a korpus z holandského kakaa. Jediná mačička je z bieleho fondánu.
Jednoduchý snack pre návštevu, na maškrtenie, alebo len tak k filmu. Plnku si pripravíš podľa svojej chuti, alebo podľa toho, čo chladnička dá.
Balíčky z lístkového cesta Read More »
Torta plná mandariniek a bielej čokolády v bezlepkovom a bezlaktózovom prevedení.
Mandarínkova torta Read More »