Ťahané štrúdle sú bez pochyby jednou z najlepších tradičných špecialít, ale keď si vieme robotu urýchliť a zjednodušiť niet nad to 🙂 Bleskový recept a výsledok nad očakávania. Skvelý recept od skvelej starkej Betky 🙂
![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2021/06/IMG_20201223_173341-300x225.jpg)
Ťahané štrúdle sú bez pochyby jednou z najlepších tradičných špecialít, ale keď si vieme robotu urýchliť a zjednodušiť niet nad to 🙂 Bleskový recept a výsledok nad očakávania. Skvelý recept od skvelej starkej Betky 🙂
Ceru postrúhame na slzičkovom strúhadle a zmiešame s ostatnými surovinami. Dostaneme kompaktné cesto, ktoré rozdelíme na 4 časti. Vyvaľkáme každú časť , potrieme roztopenou masťou a naplníme ľubovoľnou plnkou. Zavinieme, natrieme rozšľahaným vajcom, poprepichujeme vidličkou a pečieme pri 200 stupňoch dozlata.
Dobrú chuť !
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.