Nepečený MLS na lyžičku

Geniálny nepečený dezert všehochuti, vhodný na akúkoľvek príležitosť.

Ingrediencie

7 balíkov BeBe sušienok
100 g biela čokoláda
100 g tmavá čokoláda
6 PL cukor
250 g maslo
trocha rumu
1,5 l mlieko
2 vanilkové pudingy
2 čokoládové pudingy
4 PL Gustin
1 višňový džem
2 šľahačky
2 Smetafix
2 kyslé smotany
2 vanilkový cukor
na posyp kakao + mletá škorica

Postup prípravy

Uvaríme každý puding v 0,75 mlieka, 3 PL cukru a 2 PL Gustinu. Do uvareného horúceho vanilkového pudingu vmiešame bielu a do čokoládového tmavú čokoládu. Po vychladnutí pridáme 1/2 masla do každého pudingu a vyšľaháme na krém.

Šľahačky vyšľaháme so Smetafixom a trochou cukru. Pridáme k nim kyslé smotany a vanilkové cukre.

Na veľký hlboký plech kladieme BeBe, pokvapkávame rumom. Na ne rozotrieme vanilkový krém, následne vrstvu BeBe, ktoré sú potreté višňovým džemom ( natretou stranou na puding). Na BeBe znova natrieme višňový džem a poukladáme znova BeBe. Ďalej rozotrieme čokoládový krém, pokryjeme poslednou vrstvou BeBe. Navrch rozotrieme šľahačkový krém, ktorý husto posypeme kakaom a následne škoricou.

Vychladíme v chladničke najlepšie cez noc a podávame. Dobrú chuť !

Podobné recepty

Brusnicový veniec

Mandľové krokantky

Rýchly falošný krémeš

Mrkvový koláč s tvarohovým krémom