Geniálny nepečený dezert všehochuti, vhodný na akúkoľvek príležitosť.

Geniálny nepečený dezert všehochuti, vhodný na akúkoľvek príležitosť.
Uvaríme každý puding v 0,75 mlieka, 3 PL cukru a 2 PL Gustinu. Do uvareného horúceho vanilkového pudingu vmiešame bielu a do čokoládového tmavú čokoládu. Po vychladnutí pridáme 1/2 masla do každého pudingu a vyšľaháme na krém.
Šľahačky vyšľaháme so Smetafixom a trochou cukru. Pridáme k nim kyslé smotany a vanilkové cukre.
Na veľký hlboký plech kladieme BeBe, pokvapkávame rumom. Na ne rozotrieme vanilkový krém, následne vrstvu BeBe, ktoré sú potreté višňovým džemom ( natretou stranou na puding). Na BeBe znova natrieme višňový džem a poukladáme znova BeBe. Ďalej rozotrieme čokoládový krém, pokryjeme poslednou vrstvou BeBe. Navrch rozotrieme šľahačkový krém, ktorý husto posypeme kakaom a následne škoricou.
Vychladíme v chladničke najlepšie cez noc a podávame. Dobrú chuť !
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.