Asi každému sa stane, že má chuť na teplú večeru, ale času na prípravu je málo… Alebo len jednoducho sa nám nechce… A nakoniec je z toho chlebík s nátierkou.
Loďky máte hotové za asi 20 minút. Chutia ako pizza.

Asi každému sa stane, že má chuť na teplú večeru, ale času na prípravu je málo… Alebo len jednoducho sa nám nechce… A nakoniec je z toho chlebík s nátierkou.
Loďky máte hotové za asi 20 minút. Chutia ako pizza.
Lístkové cesto rozkrojíme na 2 časti. Každú časť potrieme tatárskou omáčkou / okraje vynecháme, cca 1 cm.
Na každú časť dáme šunku, plátkový syr, šampiňóny. Voľné okraje zahneme smerom dovnútra. Okraje aj vrch / šampiňóny / som potrela Červeným zlatom.
Cesto potrieme rozšľahaným vajíčkom.
Posypeme strúhaným syrom, na vrch som namlela farebné korenie. Dáme zapiecť.
Dobrú chuť 🙂
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.