Asi každému sa stane, že má chuť na teplú večeru, ale času na prípravu je málo… Alebo len jednoducho sa nám nechce… A nakoniec je z toho chlebík s nátierkou.
Loďky máte hotové za asi 20 minút. Chutia ako pizza.
![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2021/06/IMG_20210131_182109_344-1-300x271.jpg)
Asi každému sa stane, že má chuť na teplú večeru, ale času na prípravu je málo… Alebo len jednoducho sa nám nechce… A nakoniec je z toho chlebík s nátierkou.
Loďky máte hotové za asi 20 minút. Chutia ako pizza.
Lístkové cesto rozkrojíme na 2 časti. Každú časť potrieme tatárskou omáčkou / okraje vynecháme, cca 1 cm.
Na každú časť dáme šunku, plátkový syr, šampiňóny. Voľné okraje zahneme smerom dovnútra. Okraje aj vrch / šampiňóny / som potrela Červeným zlatom.
Cesto potrieme rozšľahaným vajíčkom.
Posypeme strúhaným syrom, na vrch som namlela farebné korenie. Dáme zapiecť.
Dobrú chuť 🙂
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.