Piekla som viac druhov zákuskov, ostal mi jeden plát korpusu. Po inventúre v chladničke vznikla táto torta 🤭.

Piekla som viac druhov zákuskov, ostal mi jeden plát korpusu. Po inventúre v chladničke vznikla táto torta 🤭.
Kraje korpusu som orezala pomocou formy, ktorú som na celú tortu použila / odopínaciu, bez dna. Priemer cca 20cm.
Agar pripravíme podľa návodu na balení / s vodou, malinovou šťavou, vodou a sirupom - podľa chuti. Dosladíme, použila som xylitol. Za občasného miešania necháme vychladnúť.
Korpus dáme do formy, na korpus rozložíme maliny. Zalejeme vychladnutým agarom a dáme do chladničky stuhnúť. Keď je želé stuhnuté, formu dáme dole.
Smotanu na šľahanie vyšľaháme so stužovačom a vanilkovým cukrom. Primiešame kyslú smotanu.
Na stuhnuté želé a boky torty rozotrieme smotanový krém. Dáme do chladničky stuhnúť. Dobrú chuť 🙂
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.