Jednoduchá príprava 🙂. Mäso môžete použiť akékoľvek, ktoré vám chutí. Takisto paradajkovú omáčku, či už kúpenú, domácu, ochutenú či neochutenú… Každý podľa svojej chuti.
Mäsové guľky so špagetami
- Príprava: 20 min.
- Varenia: 40 min.
- Počet porcií: 3
Ingrediencie
✔️ 500 g mäsa
✔️ 50 g jemných ovsených vločiek
✔️ 400 ml paradajkovej omáčky
✔️ semolinové špagety
✔️ olivový olej
✔️ soľ
✔️ korenie
✔️ bylinky
✔️ 50 g jemných ovsených vločiek
✔️ 400 ml paradajkovej omáčky
✔️ semolinové špagety
✔️ olivový olej
✔️ soľ
✔️ korenie
✔️ bylinky
Postup prípravy
Mäso pomelieme. Pridáme ovsené vločky, osolíme, okoreníme. Necháme "oddychovať" 15 min.
Tvarujeme menšie guľky. Na troške oleja ich opekáme asi 10 minút.
Paradajkovú omáčku podľa potreby dochutíme a zalejeme mäso. Za občasného miešania varíme, pokiaľ nebude mäso mäkké. Ak by bola omáčka hustá, pridáme troška vody.
4. Krok Špagety uvaríme. K hotovým mäsovým guľkám pridáme špagety a premiešame.
Dobrú chuť 🙂