Mäsové guľky so špagetami

Jednoduchá príprava 🙂. Mäso môžete použiť akékoľvek, ktoré vám chutí. Takisto paradajkovú omáčku, či už kúpenú, domácu, ochutenú či neochutenú… Každý podľa svojej chuti.

Ingrediencie

✔️ 500 g mäsa

✔️ 50 g jemných ovsených vločiek

✔️ 400 ml paradajkovej omáčky

✔️ semolinové špagety

✔️ olivový olej

✔️ soľ

✔️ korenie

✔️ bylinky

Postup prípravy

Mäso pomelieme. Pridáme ovsené vločky, osolíme, okoreníme. Necháme "oddychovať" 15 min.

Tvarujeme menšie guľky. Na troške oleja ich opekáme asi 10 minút.

Paradajkovú omáčku podľa potreby dochutíme a zalejeme mäso. Za občasného miešania varíme, pokiaľ nebude mäso mäkké. Ak by bola omáčka hustá, pridáme troška vody.

4. Krok Špagety uvaríme. K hotovým mäsovým guľkám pridáme špagety a premiešame.

Dobrú chuť 🙂

Podobné recepty

Brusnicový veniec

Mandľové krokantky

Rýchly falošný krémeš

Mrkvový koláč s tvarohovým krémom