Jednoduchá príprava 🙂. Mäso môžete použiť akékoľvek, ktoré vám chutí. Takisto paradajkovú omáčku, či už kúpenú, domácu, ochutenú či neochutenú… Každý podľa svojej chuti.

Jednoduchá príprava 🙂. Mäso môžete použiť akékoľvek, ktoré vám chutí. Takisto paradajkovú omáčku, či už kúpenú, domácu, ochutenú či neochutenú… Každý podľa svojej chuti.
Mäso pomelieme. Pridáme ovsené vločky, osolíme, okoreníme. Necháme "oddychovať" 15 min.
Tvarujeme menšie guľky. Na troške oleja ich opekáme asi 10 minút.
Paradajkovú omáčku podľa potreby dochutíme a zalejeme mäso. Za občasného miešania varíme, pokiaľ nebude mäso mäkké. Ak by bola omáčka hustá, pridáme troška vody.
4. Krok Špagety uvaríme. K hotovým mäsovým guľkám pridáme špagety a premiešame.
Dobrú chuť 🙂
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.