Kokosové to je naše a v tejto chutnej roláde sa snúbi všetka skvelá chuť- kokos, káva, med a kakao. Ďakujem za recept tete Aničke 🙂
Nepečená kokosová roláda
- Príprava: 20 min.
Ingrediencie
CESTO:
3 balenia BeBe keksov čokoládových, alebo Indián
2 veľké PL medu
100 g práškový cukor
stredná šálka uvarenej nesca kávy, osladenej 1 KL medu
podľa potreby trochu horúcej vody
PLNKA:
200 g kokos
150 g práškový cukor
2 veľké PL med
150 g maslo
3 balenia BeBe keksov čokoládových, alebo Indián
2 veľké PL medu
100 g práškový cukor
stredná šálka uvarenej nesca kávy, osladenej 1 KL medu
podľa potreby trochu horúcej vody
PLNKA:
200 g kokos
150 g práškový cukor
2 veľké PL med
150 g maslo
Postup prípravy
BeBe keksy pomelieme na múku. Uvaríme kávu a osladíme, necháme skoro celkom vychladnúť. Zmiešame všetky suroviny na cesto, pričom z keksovej múky si odoberieme za pol hrste na podsypávanie pri vaľkaní. Ak by sme ho mali veľmi tuhé môžme pridať trochu horúcej vody, ak naopak redšie prisypeme pomleté keksy.
Na dosku si dáme pomleté keksy, z cesta urobíme valček vyvaľkáme ho na obdĺžnik. Ingrediencie na plnku spojíme a natrieme na cesto. Zrolujeme, pritláčame. Zabalíme do alobalu a necháme cez noc v chladničke. Krájame na kolieska. Dobrú chuť !