Láska na prvé zahryznutie.
![](https://kucharocka.sk/wp-content/uploads/2021/06/IMG_20201223_173341-300x225.jpg)
Láska na prvé zahryznutie.
Maslo vymiešame s cukrami do peny, pridáme po jednom žĺtku, prešlahávame. Pridáme smotanu, následne ručne vmiešame múku s PDP. Rozotrieme na plech s papierom na pečenie (30 x 40 cm) .
Tvarohové cesto- žĺtka vyšľaháme s cukrami a pridáme ostatné suroviny, nakoniec zľahka vmiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Natrieme na 1. pripravené cesto na plechu a posypeme nakrájanou rebarborou a jahodami. Pečieme pri 180 stupňoch 30-35 minút. Následne znížime teplotu na 150 stupňov. Navrch koláča navrstvíme vyšľahanú penu z bielkov a dopekáme cca 15 minút do zlatohneda. Dobrú chuť !
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.