Chceli sme so Sofinkou urobiť radosť tatinovi a podarilo sa! V hlavnej úlohe jeho obľúbená škorica.
Milujem ich za každú pochvalu a vylízaný tanier, posúva ma to vpred ♥

Chceli sme so Sofinkou urobiť radosť tatinovi a podarilo sa! V hlavnej úlohe jeho obľúbená škorica.
Milujem ich za každú pochvalu a vylízaný tanier, posúva ma to vpred ♥
CESTO: Žĺtka vymiešame s vanilkou a cukrom, pridáme vodu, múku s PDP a všetky ostatné suroviny. Nakoniec zľahka vmiešame tuhý sneh z bielkov. Pečieme na papieri na pečenie pri 200 stupňoch cca 30 minút.
KRÉM: Vyšľaháme smotanu so stužovačom a škoricovým cukrom, primiešame ju k prešľahanému mascarpone.
Uvaríme kávu do ktorej pridáme Amareto, necháme vychladnúť. Na korpus navrstvíme polovicu plnky, na ktorú vrstvíme piškóty omáčané v káve. Na piškóty natrieme zvyšný krém. Pofŕkame slaným karamelom, alebo posypeme škoricou. Dobrú chuť !
Kucharocka.sk - Copyright 2020. Všetky práva vyhradené.